Nieuws (PDF)
 
Prijslijst 2008
Amstel Curacao Race

Curaçao                                                                                        

Curaçao is een van de meest veelzijdige eilanden van het Caribische gebied. Het heeft meer te bieden dan alleen zon, zee en zandstranden. Curaçao wordt steeds meer een ideale vakantiebestemming, waar naast rust en zon ook volop te beleven valt.

Winkelen of uitgaan in het altijd bruisende Willemstad. Een Caribisch feest bezoeken bij één van de fraai gerestaureerde koloniale landhuizen. Heerlijk luieren aan een pittoreske baai. Duiken op een van de mooiste plaatsen van de wereld. Op het strand genieten van een exotische cocktail. Op Curaçao kan het allemaal.

 

 

                     


Interessant voor wie geïnteresseerd is in cultuur, natuur en historie, als wie een echte actieve doe-vakantie wenst. En uiteraard is een combinatie mogelijk. Niemand zal zich op Curaçao vervelen!

De ontwikkelingen op het eiland, waar u Nederlands kunt praten met de bevolking staat niet stil. Steeds meer voorzieningen worden er voor de toeristen getroffen. 


Curaçao heeft ook wat cultuur betreft veel te bieden. Maar wellicht is hier niets zo opvallend als de architectuur. Nergens ter wereld vindt u zoveel prachtige 17e- en 18e- eeuwse Nederlandse koloniale gebouwen. Alleen al in Willemstad komen er 750 historische gebouwen in aanmerking voor het predikaat 'monument'.

Het is de moeite waard om op het eiland één of meer excursies te boeken. Het is een ideale manier om Curaçao te ontdekken. Er zijn boottochten, avontuurlijke zeil- en snorkeltours, mountainbiketochten, paardrijdtochten en uiteraard duikexcursies. Curaçao is werkelijk één van de mooiste bestemmingen voor duikers. Het water is onvoorstelbaar helder en schoon. De temperatuur is er 365 dagen per jaar aangenaam.

Bezichtig ook een de unieke flora en fauna in het Christoffelpark per auto, fiets of  te paard. Het klimmen van de Christoffelberg is een belevenis. Evenals een bezoek aan de grotten van Hato.

Sinds enige tijd is er ook een 18 holes golfbaan, ideaal voor de golfliefhebber en de zakenman, die zodoende het zakelijke met het aangename kan combineren. Het aardige van Curaçao is misschien wel dat de gelegenheden zich verspreid over het eiland bevinden en het niet op één plaats is geconcentreerd. Met de casino's, de cafeetjes en de vele kleine restaurants en dansgelegenheden hoeft niemand zicht te vervelen.

Na zonsondergang is het immers party-time op Curaçao. Laat u meevoeren op de swingende tonen van een lokale muziekgroep en geniet van de Caribbean op zijn best.

 

Zo wordt een vakantie op Curaçao een onvergetelijke periode.

 

Curaçao Verkeersburo

 

Het Curacao Verkeersbureau, beter bekend als Curacao Tourism Development Buro, heeft veel algemene informatie. Kijk of de officële website www.curacaoinfo.nl