Nieuws (PDF)
 
Prijslijst 2008
Amstel Curacao Race

Info      

Promatravel.com
Zuidweg 33c
2671 MN NAALDWIJK
info@promatravel.com
Tel: 0174-641201
Fax: 0174-630547


Banknummer 3732.93.496
IBANnummer NL27 RABO 0373 2934 96
SWIFT/ BICcode RABONL2U        

 

Huur een auto op Curacao

Om Curacao goed te ontdekken is een huurauto aan te bevelen. De afgelopen jaren is gebleken dat er in de periode van de Amstel Curacao Race bijna geen huurauto's op het eiland meer te krijgen zijn. Daarom raden wij u aan om voor het vertrek reeds een auto te reserveren. Dit kan goedkoop en gemakkelijk via een van onze partners. Via onderstaand logo's klikt u door op de rechtstreeks boekservices van de betreffende verhuurbedrijven.

             

 

Fiets meenemen naar Curaçao

Met KLM/Martinair bestaat de mogelijkheid om een racefiets of mountainbike mee te nemen. Deze moet wel ingepakt zijn in een speciale fietsdoos of fietskoffer. Degene die een dergelijke doos niet hebben kunnen deze bij de KLM op Schiphol kopen voor 20 euro. Op Curaçao bestaat de mogelijkheid om een mountainbike te huren. De kosten hiervoor bedragen 10 euro per dag. Hou er wel rekening mee dat er maar 50 mountainbikes zijn. Dus reserveer tijdig. Dit kan via info@promatravel.com.

 

Voor bedrijven en particulieren

Voor  fans bieden wij exclusieve Amstel Curacao Race-reisarrangementen. Deze arrangementen zijn direct via Promatravel.com te boeken. Voor bedrijven die geïnteresseerd zijn om hun relaties uit te nodigen voor dit evenement heeft Promatravel speciale arrangementen op maat. Heeft u als bedrijf belangstelling in sponsormogelijkheden en/of de speciale reisarrangementen stuur dan een email naar info@promatravel.com. Er wordt dan persoonlijk contact met u opgenomen voor het maken van een afspraak.

 

Reis- en annuleringsverzekering                                          

Een vakantie is pas geregeld als u ook goed verzekerd bent. U wilt namelijk optimaal van uw vakantie genieten zonder onderbrekingen en zonder zorgen over beschadiging of diefstal van uw eigendommen. De reis- en annuleringsverzekeringen sluiten hier perfect op aan. Op basis van wensen van onze klanten zijn diverse soorten reisverzekeringen samengesteld. Promatravel.com werkt hiervoor nauw samen met Unigarant en de ANWB. Twee betrouwbare partners die garant staan voor kwaliteit in service verlening en een snelle en flexibele schadeafhandeling. 

In samenwerking met Unigarant verzekeringen heeft Promatravel.com voor u de volgende vakantieverzekeringen samengesteld:

  • De doorlopende reisverzekering
  • De kortlopende reisverzekering                
  • De doorlopende annuleringsverzekering
  • De kortlopende annuleringsverzekering

Voor meer informatie en prijzen van deze verzekering kunt u ons bereiken via info@promatravel.com of op telefoonnummer 0174-641201.